Betaalmethoden

Als u een bestelling plaatst kunt u bij Jasmijn Tassen op een van de volgende methoden betalen:

 iDEAL/Paypal

idealpaypal_pngBij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Paypal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.


Rembours

gls-logoBij een rembours bestelling verzendt Jasmijn Tassen het product wanneer op voorraad direct naar het door u opgegeven adres. Let op dat er 7,50 euro rembours kosten boven op het bedrag dat u betaald voor het door u bestelde product komen. Het pakket zal 1 keer aangeboden worden. Wanneer u tijdens de eerste keer het pakket niet kunt aannemen, dan zal de betreffende courier een briefje door de brievenbus gooien. Hier op staan gegevens van GLS. Met deze gegevens kunt u via het internet of telefonisch een afspraak maken (datum en tijd) wanneer het pakket opnieuw aangeboden moet worden. Het pakket wordt pas aan u overhandigd als u het verschuldigde bedrag heeft overhandigd aan de courier.

Kopen op factuur voor bedrijven factuur_logo

Zakelijk kopers welke geregistreerd zijn bij de Kamer van Koophandel in Nederland kunnen bij ons ook kiezen voor kopen op factuur. U betaalt uw aankopen binnen 10 dagen na factuurdatum. Levering zal plaats vinden nadat Jasmijn Tassen een positieve uitkomst uit de kredietcheck heeft verkregen.

Contante betaling/pinbetaling bij afhaling pin_logo

U kunt uw producten bij afhalen ook bij ons afhaalpunt contant of met pinpas voldoen.