Retourneren

De afnemer, die de overeenkomst als consument is aangegaan, heeft gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen, het recht de overeenkomst (zonder opgave van redenen) te ontbinden. De afnemer kan dat recht uitoefenen door kennisgeving daarvan aan Jasmijn Tas en Reis per post, fax of e-mail.

In geval van ontbinding is de afnemer verplicht de ontvangen zaak binnen 14 dagen na de ontbinding aan Jasmijn Tas en Reis terug te zenden in de staat waarin de afnemer de zaak heeft ontvangen, in originele verpakking, compleet en ongebruikt. De kosten van het terugzenden van de zaak zijn voor rekening van de afnemer.

U kunt dus uw bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder reden aan ons retour sturen. Wanneer u een ander artikel wenst te ontvangen dat goedkoper is dan uw eerste bestelling zullen wij het verschil aan u overmaken, wanneer dit artikel duurder is vragen wij u om het verschilbedrag aan ons over te maken. Als u geen ander artikel wenst zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u retour overmaken.

U kunt uw zending retourneren naar:

Jasmijn Tas en Reis
Sint Martinusplein 6
8161 ED Epe

Voor eventuele klachten kunt u direct contact met ons opnemen op telefoonnummer: 0578628730 of u kunt gebruik maken van het contactformulier.